Intensywny Kurs Kelnerski Video

Jak więcej sprzedawać, rozpoznawać potrzeby Gości i rozwiązywać reklamacje

  • Oszczędzimy czas związany z wdrożeniem nowych pracowników
  • Zwiększymy zadowolenie Gości poprzez rozwój obsługi kelnerskiej
  • Podniesiemy sprzedaż na każdym etapie obsługi Gości
  • Poprawimy motywację w zespole i satysfakcję z pracy
  • Ulepszymy proces szkolenia pracowników z pokolenia Y i Z poprzez skuteczny nośnik wiedzy i umiejętności

880 zł netto / 12 miesięcy.

  • Dostęp: do 10 aktywnych kelnerów. (niezależnie od rotacji)
  • Każda dodatkowa osoba 88 zł (netto)

Cena obejmuje:

  • dostęp do kursów 24h/7 365 dni
  •  testy wiedzy sprawdzające nabyte umiejętności
  • dostęp dla menedżerów do postępów każdego z uczestników
  • wskazówki dla menedżerów
  • dodatkowy rabat na szkolenia stacjonarne
  • imienny certyfikat

Gwarancja satysfakcji

Jeśli dojdziesz do wniosku, że kurs nie spełnia Twoich oczekiwań, możesz go zwrócić w ciągu 14 dni i otrzymasz pełny zwrot kosztów.
Odtwórz wideo

Czego się nauczysz?

Jak więcej sprzedawać, rozpoznawać potrzeby Gości i rozwiązywać reklamacje

Sugestywna sprzedaż w restauracji

  1. Sugestywna sprzedaż w restauracji – zapowiedź
  2. Propozycja napojów dla „nowych” Gości
  3. Proponowanie napojów Gościom „stałym”
  4. Proponowanie jedzenia Gościom „nowym”
  5. Polecanie jedzenia Gościom „stałym”
  6. Polecenie dodatkowych dań Gościom „jednodaniowym”
  7. Proponowanie napojów alkoholowych do jedzenia
  8. Proponowanie wina do jedzenia
  9. Polecenia wina do jedzenia połączone z prezentacją butelek
  10. Polecanie deserów
  11. Polecanie herbaty
  12. Polecanie kawy
  13. Polecanie digestiv -ów
  14. Odczytywanie gestów u Gości zdecydowanych.
  15. Odczytywanie gestów u Gości niezdecydowanych
  16. Prawidłowe słowa i zwroty sprzedażowe
  17. Ryzykowne słowa i zwroty

Typologia podświadoma Gości

  1. Typologia podświadoma Gości – wstęp
  2. Jak obsługiwać Gości i wyprzedzić ich potrzeby w meta programie Ja-Inni
  3. Jak obsługiwać Gości i wyprzedzić ich potrzeby w meta programie Cele – Problemy
  4. Jak obsługiwać Gości i wyprzedzić ich potrzeby w meta programie Zgodny – Negujący
  5. Jak obsługiwać Gości i wyprzedzić ich potrzeby w meta programie Osobisty-Rzeczowy

Reklamacje i trudne sytuacje w restauracji

  1. Reklamacje i trudne sytuacje w restauracji – Wstęp
  2. Jak prawidłowo rozwiązać reklamację uzasadnioną?
  3. Jak komunikować Gościom dłuższy czas oczekiwania na jedzenie ?
  4. Jak reagować na Gości, którzy krytykują naszą pracę ?
  5. Jak odmawiać sprzedaży Gościom pod wpływem alkoholu ?
  6. Jak stawiać granice podczas trudnych sytuacji w restauracji ?
  7. Jak prowadzić rozmowę z Gościem, który zjadł całe danie i składa reklamację ?
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies (naszych oraz naszych zaufanych partnerów: Google, Facebook) i podobnych technologii w celu świadczenia usług, dostosowania strony do indywidualnych preferencji użytkowników oraz w celach statystycznych, analitycznych i reklamowych. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia.
gastrolekcje.pl
Zamawiam i kupuję