Intensywny Kurs Kelnerski Video
Jak więcej sprzedawać, rozpoznawać potrzeby Gości i rozwiązywać reklamacje
- Oszczędzimy czas związany z wdrożeniem nowych pracowników
- Zwiększymy zadowolenie Gości poprzez rozwój obsługi kelnerskiej
- Podniesiemy sprzedaż na każdym etapie obsługi Gości
- Poprawimy motywację w zespole i satysfakcję z pracy
- Ulepszymy proces szkolenia pracowników z pokolenia Y i Z poprzez skuteczny nośnik wiedzy i umiejętności
880 zł netto / 12 miesięcy.
- Dostęp: do 10 aktywnych kelnerów. (niezależnie od rotacji)
- Każda dodatkowa osoba 88 zł (netto)
Cena obejmuje:
- dostęp do kursów 24h/7 365 dni
- testy wiedzy sprawdzające nabyte umiejętności
- dostęp dla menedżerów do postępów każdego z uczestników
- wskazówki dla menedżerów
- dodatkowy rabat na szkolenia stacjonarne
- imienny certyfikat
Gwarancja satysfakcji
Jeśli dojdziesz do wniosku, że kurs nie spełnia Twoich oczekiwań, możesz go zwrócić w ciągu 14 dni i otrzymasz pełny zwrot kosztów.
Odtwórz wideo
Czego się nauczysz?
Jak więcej sprzedawać, rozpoznawać potrzeby Gości i rozwiązywać reklamacje
Sugestywna sprzedaż w restauracji
Typologia podświadoma Gości
Reklamacje i trudne sytuacje w restauracji
Sugestywna sprzedaż w restauracji
- Sugestywna sprzedaż w restauracji – zapowiedź
- Propozycja napojów dla „nowych” Gości
- Proponowanie napojów Gościom „stałym”
- Proponowanie jedzenia Gościom „nowym”
- Polecanie jedzenia Gościom „stałym”
- Polecenie dodatkowych dań Gościom „jednodaniowym”
- Proponowanie napojów alkoholowych do jedzenia
- Proponowanie wina do jedzenia
- Polecenia wina do jedzenia połączone z prezentacją butelek
- Polecanie deserów
- Polecanie herbaty
- Polecanie kawy
- Polecanie digestiv -ów
- Odczytywanie gestów u Gości zdecydowanych.
- Odczytywanie gestów u Gości niezdecydowanych
- Prawidłowe słowa i zwroty sprzedażowe
- Ryzykowne słowa i zwroty
Typologia podświadoma Gości
- Typologia podświadoma Gości – wstęp
- Jak obsługiwać Gości i wyprzedzić ich potrzeby w meta programie Ja-Inni
- Jak obsługiwać Gości i wyprzedzić ich potrzeby w meta programie Cele – Problemy
- Jak obsługiwać Gości i wyprzedzić ich potrzeby w meta programie Zgodny – Negujący
- Jak obsługiwać Gości i wyprzedzić ich potrzeby w meta programie Osobisty-Rzeczowy
Reklamacje i trudne sytuacje w restauracji
- Reklamacje i trudne sytuacje w restauracji – Wstęp
- Jak prawidłowo rozwiązać reklamację uzasadnioną?
- Jak komunikować Gościom dłuższy czas oczekiwania na jedzenie ?
- Jak reagować na Gości, którzy krytykują naszą pracę ?
- Jak odmawiać sprzedaży Gościom pod wpływem alkoholu ?
- Jak stawiać granice podczas trudnych sytuacji w restauracji ?
- Jak prowadzić rozmowę z Gościem, który zjadł całe danie i składa reklamację ?
Sugestywna sprzedaż w restauracji
- Sugestywna sprzedaż w restauracji – zapowiedź
- Propozycja napojów dla „nowych” Gości
- Proponowanie napojów Gościom „stałym”
- Proponowanie jedzenia Gościom „nowym”
- Polecanie jedzenia Gościom „stałym”
- Polecenie dodatkowych dań Gościom „jednodaniowym”
- Proponowanie napojów alkoholowych do jedzenia
- Proponowanie wina do jedzenia
- Polecenia wina do jedzenia połączone z prezentacją butelek
- Polecanie deserów
- Polecanie herbaty
- Polecanie kawy
- Polecanie digestiv -ów
- Odczytywanie gestów u Gości zdecydowanych.
- Odczytywanie gestów u Gości niezdecydowanych
- Prawidłowe słowa i zwroty sprzedażowe
- Ryzykowne słowa i zwroty
Typologia podświadoma Gości
- Typologia podświadoma Gości – wstęp
- Jak obsługiwać Gości i wyprzedzić ich potrzeby w meta programie Ja-Inni
- Jak obsługiwać Gości i wyprzedzić ich potrzeby w meta programie Cele – Problemy
- Jak obsługiwać Gości i wyprzedzić ich potrzeby w meta programie Zgodny – Negujący
- Jak obsługiwać Gości i wyprzedzić ich potrzeby w meta programie Osobisty-Rzeczowy
Reklamacje i trudne sytuacje w restauracji
- Reklamacje i trudne sytuacje w restauracji – Wstęp
- Jak prawidłowo rozwiązać reklamację uzasadnioną?
- Jak komunikować Gościom dłuższy czas oczekiwania na jedzenie ?
- Jak reagować na Gości, którzy krytykują naszą pracę ?
- Jak odmawiać sprzedaży Gościom pod wpływem alkoholu ?
- Jak stawiać granice podczas trudnych sytuacji w restauracji ?
- Jak prowadzić rozmowę z Gościem, który zjadł całe danie i składa reklamację ?