Intensywny Kurs Kelnerski Video

Obsługa Gości na wynos oraz przy odbiorach osobistych

  • Oszczędzimy czas związany z wdrożeniem nowych pracowników
  • Zwiększymy zadowolenie Gości poprzez rozwój obsługi kelnerskiej
  • Podniesiemy sprzedaż na każdym etapie obsługi Gości
  • Poprawimy motywację w zespole i satysfakcję z pracy
  • Ulepszymy proces szkolenia pracowników z pokolenia Y i Z poprzez skuteczny nośnik wiedzy i umiejętności

660 zł netto / 12 miesięcy.

  • Dostęp: do 10 aktywnych kelnerów. (niezależnie od rotacji)
  • Każda dodatkowa osoba 66 zł (netto)

Cena obejmuje:

  • dostęp do kursów 24h/7 365 dni
  •  testy wiedzy sprawdzające nabyte umiejętności
  • dostęp dla menedżerów do postępów każdego z uczestników
  • wskazówki dla menedżerów
  • dodatkowy rabat na szkolenia stacjonarne
  • imienny certyfikat

Gwarancja satysfakcji

Jeśli dojdziesz do wniosku, że kurs nie spełnia Twoich oczekiwań, możesz go zwrócić w ciągu 14 dni i otrzymasz pełny zwrot kosztów.
Odtwórz wideo

Czego się nauczysz?

Obsługa Gości na wynos oraz przy odbiorach osobistych

Obsługa Gości na wynos – zapowiedź

  1. Obsługa Gości na wynos – zapowiedź
  2. Odbiór telefonu i przywitanie Gościa
  3. Ustalenie formy odbioru
  4. Ustalenie adresu i danych kontaktowych
  5. Powtórzenie adresu
  6. Przyjęcie zamówienia
  7. Powtórzenie zamówienia i dodatkowa sprzedaż deserów
  8. Powtórzenie zamówienia i pożegnanie

Odbiór zamówienia w restauracji

  1. Odbiory osobiste. Przyjęcie zamówienia przez telefon
  2. Przywitanie podczas odbioru osobistego
  3. Odbiór zamówienia w restauracji
  4. Odbiór zamówienia i dodatkowa sprzedaż napojów
  5. Przekazanie zamówienia na wynos i pożegnanie Gościa
  6. Przekazanie zamówienia i dodatkowa oferta lunchowa

Dostawa

  1. Przywitanie i przekazanie zamówienia
  2. Dostawa. Propozycja napojów podczas dostawy
  3. Dostawa. Pożegnanie Gościa

Reklamacje i trudne sytuacje podczas dowozów – wstęp

  1. Reklamacje i trudne sytuacje podczas dowozów
  2. Jak prawidłowo rozwiązać reklamację uzasadnioną podczas dowozów ?
  3. Jak komunikować Gościom wydłużony czas dostawy ?
  4. Jak rozmawiać z Gościem, kiedy jedzenie nie jest wystarczająco ciepłe ?
  5. Jak rozwiązać sytuację w przypadku zamówienia po za strefę dowozu ?