Intensywny Kurs Kelnerski Video
Obsługa Gości na wynos oraz przy odbiorach osobistych
- Oszczędzimy czas związany z wdrożeniem nowych pracowników
- Zwiększymy zadowolenie Gości poprzez rozwój obsługi kelnerskiej
- Podniesiemy sprzedaż na każdym etapie obsługi Gości
- Poprawimy motywację w zespole i satysfakcję z pracy
- Ulepszymy proces szkolenia pracowników z pokolenia Y i Z poprzez skuteczny nośnik wiedzy i umiejętności


660 zł netto / 12 miesięcy.
- Dostęp: do 10 aktywnych kelnerów. (niezależnie od rotacji)
- Każda dodatkowa osoba 66 zł (netto)
Cena obejmuje:
- dostęp do kursów 24h/7 365 dni
- testy wiedzy sprawdzające nabyte umiejętności
- dostęp dla menedżerów do postępów każdego z uczestników
- wskazówki dla menedżerów
- dodatkowy rabat na szkolenia stacjonarne
- imienny certyfikat
Gwarancja satysfakcji
Jeśli dojdziesz do wniosku, że kurs nie spełnia Twoich oczekiwań, możesz go zwrócić w ciągu 14 dni i otrzymasz pełny zwrot kosztów.

Odtwórz wideo
Czego się nauczysz?
Obsługa Gości na wynos oraz przy odbiorach osobistych
Obsługa Gości na wynos – zapowiedź
Odbiór zamówienia w restauracji
Dostawa
Wstęp: Reklamacje i trudne sytuacje podczas dowozów
Obsługa Gości na wynos – zapowiedź
- Obsługa Gości na wynos–zapowiedź
- Odbiór telefonu i przywitanie Gościa
- Ustalenie formy odbioru
- Ustalenie adresu i danych kontaktowych
- Powtórzenie adresu
- Przyjęcie zamówienia
- Powtórzenie zamówienia i dodatkowa sprzedaż deserów
- Powtórzenie zamówienia i pożegnanie
Odbiór zamówienia w restauracji
- Odbiory osobiste. Przyjęcie zamówienia przez telefon
- Przywitanie podczas odbioru osobistego
- Odbiór zamówienia w restauracji
- Odbiór zamówienia i dodatkowa sprzedaż napojów
- Przekazanie zamówienia na wynos i pożegnanie Gościa
- Przekazanie zamówienia i dodatkowa oferta lunchowa
Dostawa
- Przywitanie i przekazanie zamówienia
- Dostawa. Propozycja napojów podczas dostawy
- Dostawa. Pożegnanie Gościa
Wstęp: Reklamacje i trudne sytuacje podczas dowozów
- Reklamacje i trudne sytuacje podczas dowozów
- Jak prawidłowo rozwiązać reklamację uzasadnioną podczas dowozów ?
- Jak komunikować Gościom wydłużony czas dostawy ?
- Jak rozmawiać z Gościem, kiedy jedzenie nie jest wystarczająco ciepłe ?
- Jak rozwiązać sytuację w przypadku zamówienia po za strefę dowozu ?
Obsługa Gości na wynos – zapowiedź
- Obsługa Gości na wynos – zapowiedź
- Odbiór telefonu i przywitanie Gościa
- Ustalenie formy odbioru
- Ustalenie adresu i danych kontaktowych
- Powtórzenie adresu
- Przyjęcie zamówienia
- Powtórzenie zamówienia i dodatkowa sprzedaż deserów
- Powtórzenie zamówienia i pożegnanie
Odbiór zamówienia w restauracji
- Odbiory osobiste. Przyjęcie zamówienia przez telefon
- Przywitanie podczas odbioru osobistego
- Odbiór zamówienia w restauracji
- Odbiór zamówienia i dodatkowa sprzedaż napojów
- Przekazanie zamówienia na wynos i pożegnanie Gościa
- Przekazanie zamówienia i dodatkowa oferta lunchowa
Dostawa
- Przywitanie i przekazanie zamówienia
- Dostawa. Propozycja napojów podczas dostawy
- Dostawa. Pożegnanie Gościa
Reklamacje i trudne sytuacje podczas dowozów – wstęp
- Reklamacje i trudne sytuacje podczas dowozów
- Jak prawidłowo rozwiązać reklamację uzasadnioną podczas dowozów ?
- Jak komunikować Gościom wydłużony czas dostawy ?
- Jak rozmawiać z Gościem, kiedy jedzenie nie jest wystarczająco ciepłe ?
- Jak rozwiązać sytuację w przypadku zamówienia po za strefę dowozu ?